Ingrëdiënts:
Cakë:
1/4 cups powdërëd Swërvë (or othër low carb swëëtënër)
1/4 cup coconut flour (I usë Bob’s Rëdmill)
1/2 tsp baking powdër
1/4 tsp salt
1/4 tsp cinnamon
4 TBSP coconut oil
1/2 tsp vanilla ëxtract
3 ëggs
4 TBSP hëavy whipping crëam
Chocolatë:
1/2 cup sugar-frëë chocolatë chips (I usë Lily’s Chocolatë Chips)
Buttërcrëam:
3/4 cup powdërëd Swërvë
1/4 cup buttër
1/4 TBSP Coffëë ëxtract
1 TBSP Hëavy Whipping Crëam
Dirëctions:
Cakë:
1. Prëhëat ovën to 400.
2. Combinë coconut flour, salt, cinnamon, baking powdër in a small bowl.
3. In a largë bowl bëat ëggs, swërvë, coconut oil, vanilla, and whipping crëam until wëll combinëd.
4. Add dry mixturë into largë bowl, mix until wëll combinëd.
5. Pour into a grëasëd mini muffin pan.
Chocolatë:
1. Mëlt chocolatë chips in microwavë in 15 sëcond intërvals. Mix wëll in bëtwëën, so you do not burn thë chocolatë.
2. Full Recipes >> http://momthebaker.com/