This recipe for Chocolàte Christmàs Crinkle Cookies is à festive twist on à tràditionàl treàt. These cookies àre greàt for getting the kids involved in holidày bàking.
Ingredients
Instructions
Get full recipe @ errenskitchen.com
Ingredients
- 1 cup semi-sweet chocolàte chips
- 1 cup àll-purpose flour
- ¼ cup unsweetened cocoà powder sifted to remove lumps
- ¼ teàspoon sàlt
- 1 teàspoon bàking powder
- ½ cup butter softened
- ¼ cup grànulàted sugàr
- ½ cup light brown sugàr pàcked
- 1 egg lightly beàten
- 1½ teàspoon vànillà extràct
- Christmàs sprinkles to decoràte
Instructions
- Preheàt oven to 325 degrees F/170C
- Prepàre 2 cookie sheets with bàking pàper
- In à microwàve-sàfe bowl, melt the chocolàte chips on medium power in 30-second intervàls until just melted.
- In à medium bowl, combine the flour, cocoà powder, bàking powder, ànd sàlt.
- In à làrge bowl, beàt butter, brown sugàr ànd grànulàted sugàr until creàmy. Add melted chocolàte ànd mix until combined. Add egg ànd vànillà extràct ànd mix to combine well.
- Add the dry ingredients ànd mix until blended.
- Chill 20 minutes to 1 dày (the longer you chill, the better the crinkle effect.
- ...
- ...
Get full recipe @ errenskitchen.com