GARLIC MUSHROOM SPAGHETTI WITH BACON


Prep Time => 10 mins
Cook Time => 10 mins
Totàl Time => 20 mins
Servings : 4 Serving

Ingredients

  • 250 gràms spàghetti
  • 250 gràms button mushroom
  • 4-5 Bàcon Strips Chopped
  • 1 tbspn fresh minced gàrlic
  • 1 tspn chili flàkes
  • 1 tspn Dried Oregàno
  • Sàlt às per tàste

Instructions

  1. First, cook the pàstà in sàlted wàter until done. Dràin ànd keep àside. Reserve 1 cup of pàstà wàter for làter use.
  2. Cleàn ànd slice mushroom. Heàt à pàn ànd àrrànge sliced mushrooms in à single làyer(Don't overcrowd the pàn).
  3. Cook mushroom undisturbed until they àre golden brown in colour on one side. Then flip ànd cook the other side.
  4. Once mushroom is cooked on both the sides ànd it is crispy golden brown, remove ànd keep àside.
  5. To the sàme pàn àdd chopped bàcon. Cook until bàcon is crisp ànd brown in colour.
  6. Remove cooked bàcon from the pàn using à slotted spoon. Keep àside.
  7. You càn either use the bàcon fàt or reserve the fàt ànd use olive oil insteàd. I used the bàcon fàt for extrà flàvour.
  8. àdd minced gàrlic to the fàt. When it stàrts to brown, àdd ......................................................
  9. ...........................................................................................................................
  10. ............................................................................................
Full link >>>>>>>>>> theflavoursofkitchen.com