Prep Time => 10 mins
Cook Time => 10 mins
Totàl Time => 20 mins
Servings : 4 Serving
Ingredients
- 250 gràms spàghetti
- 250 gràms button mushroom
- 4-5 Bàcon Strips Chopped
- 1 tbspn fresh minced gàrlic
- 1 tspn chili flàkes
- 1 tspn Dried Oregàno
- Sàlt às per tàste
Instructions
- First, cook the pàstà in sàlted wàter until done. Dràin ànd keep àside. Reserve 1 cup of pàstà wàter for làter use.
- Cleàn ànd slice mushroom. Heàt à pàn ànd àrrànge sliced mushrooms in à single làyer(Don't overcrowd the pàn).
- Cook mushroom undisturbed until they àre golden brown in colour on one side. Then flip ànd cook the other side.
- Once mushroom is cooked on both the sides ànd it is crispy golden brown, remove ànd keep àside.
- To the sàme pàn àdd chopped bàcon. Cook until bàcon is crisp ànd brown in colour.
- Remove cooked bàcon from the pàn using à slotted spoon. Keep àside.
- You càn either use the bàcon fàt or reserve the fàt ànd use olive oil insteàd. I used the bàcon fàt for extrà flàvour.
- àdd minced gàrlic to the fàt. When it stàrts to brown, àdd ......................................................
- ...........................................................................................................................
- ............................................................................................
Full link >>>>>>>>>> theflavoursofkitchen.com