ONE-POT BEEF STROGANOFF SOUP


Classic beef stròganòff is transfòrmed intò a hearty, yet light sòup. And nò need tò còòk the nòòdles first, because it’s all made in òne pòt. Easy weeknight dinner!

Ingredients

  • 2 tablespòòns unsalted butter
  • 1 pòund beef sirlòin , trimmed òf fat, thinly sliced intò bite-sized strips
  • salt and pepper
  • 8 òunces sliced crimini mushròòms
  • 1 medium sweet òniòn , diced
  • 3 clòves garlic , minced
  • 2 tablespòòns tòmatò paste
  • 1 tablespòòn Wòrcestershire sauce
  • 5 cups lòw-sòdium chicken òr beef stòck
  • 1 1/2 cups dried egg nòòdles
  • 1/2 cup sòur cream
  • 2 tablespòòns all-purpòse flòur
  • chòpped fresh parsley

Directiòns

  1. In a large pòt òr dutch òven, melt butter òver medium-high heat. Sprinkle the meat with sòme salt and pepper tò taste; add tò the pòt and còòk until bròwned. Using a slòtted spòòn, transfer meat tò a bòwl; keep warm.
  2. Add in the mushròòms, òniòn, and garlic; saute until the vegetables have sòftened, abòut 3 minutes. Stir in the tòmatò paste and Wòrcestershire sauce. Pòur in the chicken (òr beef) stòck and bring tò a bòil. Add in the nòòdles. Reduce heat tò a simmer and còòk fòr 5-7 minutes until al dente.


Get full recipe @ bellyfull.net