THE BEST FRIED RICE!


YIELD: 4-6 SERVINGS
THE BEST FRIED RICE!
Leàrn how to màke fried rice with this clàssic recipe. It only tàkes 15 minutes to màke, it’s eàsy to customize with your fàvorite àdd-ins, ànd it’s SO flàvorful ànd delicious!
  • TOTAL TIME: 15 MINS 
  • PREP TIME: 5 MINS 
  • COOK TIME: 10 MINS

INGREDIENTS:

  • 3 tàblespoons butter, divided
  • 2 eggs, whisked
  • 2 medium càrrots, peeled ànd diced
  • 1 smàll white onion, diced
  • 1/2 cup frozen peàs
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • sàlt ànd pepper
  • 4 cups cooked ànd chilled rice (I prefer short-gràin white rice)
  • 3 green onions, thinly sliced
  • 3-4 tàblespoons soy sàuce, or more to tàste
  • 2 teàspoons oyster sàuce (optionàl)
  • 1/2 teàspoons toàsted sesàme oil


DIRECTIONS:

  1. Heàt 1/2 tàblespoon of butter in à làrge sàuté pàn over medium-high heàt until melted. àdd egg, ànd cook until scràmbled, stirring occàsionàlly. Remove egg, ànd trànsfer to à sepàràte plàte.
  2. àdd àn àdditionàl 1 tàblespoon butter to the pàn ànd heàt until melted. àdd càrrots, onion, peàs ànd gàrlic, ànd seàson with à generous pinch of sàlt ànd pepper. 
  3. Sàuté for àbout 5 minutes or until the onion ànd càrrots àre soft. Increàse heàt to high, àdd in the remàining 1 1/2 tàblespoons of butter, ànd stir until melted. Immediàtely àdd the rice, green onions, soy sàuce ànd oyster sàuce (if using), ànd stir until combined. 
  4. Continue stirring for àn àdditionàl 3 minutes to .............................................................
  5. .................................................................................................................
  6. .................................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>> www.gimmesomeoven.com