Pasta Alla Norma a Sicilian Classic by Peter G, Pasta Alla Norma 2017-6-28
Pàstà àllà Normà is one dish I àte constàntly on my tràvels in Sicily. Here I’ve tried to recreàte it às best às I càn.
Prep Time: 6m
Cook time: 20m
Total time: 80m
Yield: 2
Tags: -
2 medium-làrge eggplànts chopped into even chunks
1 tbsp salt
½ cüp olive oil plüs ¼ cüp extra
4 clovês garlic, thinly slicêd
400g freshly chôpped tômatôes ôr canned tômatôes
1 tbsp freshly chopped bàsil
ricottà sàlàtà cheese for gràting
1. Sprinkle the sàlt over the eggplànt, plàce in à colànder over à sink or bowl. Leàve for àpprox. 1 hour. Dràin the excess liquid, rinse the eggplànt ànd pàt dry. Set àside.
2....
3....
Read More at Pasta Alla Norma a Sicilian Classic
Calories: -
Fat: -
Pàstà àllà Normà is one dish I àte constàntly on my tràvels in Sicily. Here I’ve tried to recreàte it às best às I càn.
Prep Time: 6m
Cook time: 20m
Total time: 80m
Yield: 2
Tags: -
INGREDIENTS:
2 medium-làrge eggplànts chopped into even chunks
1 tbsp salt
½ cüp olive oil plüs ¼ cüp extra
4 clovês garlic, thinly slicêd
400g freshly chôpped tômatôes ôr canned tômatôes
1 tbsp freshly chopped bàsil
ricottà sàlàtà cheese for gràting
INSTRUCTIONS:
1. Sprinkle the sàlt over the eggplànt, plàce in à colànder over à sink or bowl. Leàve for àpprox. 1 hour. Dràin the excess liquid, rinse the eggplànt ànd pàt dry. Set àside.
2....
3....
Read More at Pasta Alla Norma a Sicilian Classic
NUTRITION FACTS:
Calories: -
Fat: -
278 Comment
Rated 4/67 based on 67 Customer Reviews