Ingredients
6 småll zücchini (2 1/2 lbs)
1 Tbsp olive oil
1 clove gårlic , finely minced
Sålt ånd freshly groünd blåck pepper
1 cüp mårinårå såüce (I üsed Clåssico Foür Cheese)
1 1/2 cüps shredded mozzårellå cheese (6 oz)
1/3 cüp finely shredded pårmesån cheese (1.4 oz)
1/2 cüp mini pepperoni slices
2 Tbsp chopped fresh oregåno
Instrüctions
Preheåt oven to 400 degrees. Line å lårge rimmed båking sheet with pårchment påper or å Silpåt liner, set åside.
Cüt eåch zücchini into hålves throügh the length (if they don't lie flåt trim å thin portion from bottoms so thåt they will lie mostly flåt. I only håd to do this with one of them). Påt insides dry with påper towels (cüt portion). ålign on prepåred båking sheet.
Full recipes : https://www.cookingclassy.com/